#Tillsammansgörviskillnad #Davidzaar

Borås Pride

Var: Grand Hotell Hallbergsplatsen 2, 503 00 Borås
När: Fredag 1/7 kl 15:00 

Kolla in programmet för Pride mer ingående HÄR

David Zaar är killen som föddes i en liten stad i Skåne Län men som flyttade till Stockholm för cirka två år sedan, på grund av hatet som han fick utstå för att vara bisexuell. En dag satt han med kniven mot sin handled men valde då att inte skära. För vad skulle det visa om inte svaghet? De som kränkt honom skulle vinna och det var någonting som han inte ville. Med en tydlig målbild om vart han en dag ville befinna sig så började han att kämpa, vilket han fått göra sedan hans mamma dog för ungefär tretton år sedan.


Idag är David Zaar bosatt i Stockholm och driver sin enskilda firma som föreläsare och moderator. Han har blivit omskriven i media ett flertal gånger och under det senaste året så har tidningar runtomkring Trelleborg publicerat en hel del artiklar om honom. Hans föreläsningar har varit välbesökta och föreläsningarna har ägt rum i både Skåne och i Stockholm, från bibliotek till skolor. 

Idag har hans namn blivit erkänt för en del entreprenörer och hans profil har blivit mer känd i bland annat Trelleborg, som han är uppvuxen i.
Att byta ut storstadslivet är ingenting som David funderar över utan han kommer att fortsätta att vara driven och målmedveten, i hopp om att få andra till att också bli det och därmed bli framgångsrika inom det som de vill. Att bli kränkt och att inte få lov att vara den personen som man faktiskt är känner många igen sig i, någonting som han belyser i sin föreläsning med ett starkt fokus på HBTQ och hur han tagit sig vidare.
David Zaar har modererat på Forskardagarna på Stockholms Universitet två år i rad, drivit en podcast för unga entreprenörer tillsammans med entreprenören Maria Karlsson, byggt upp ett starkt nätverk med både kända och duktiga entreprenörer och mycket mer. Han är också förmedlad av både Sveriges Talare och Sveriges Moderatorer. Just nu är David Zaar aktuell i en föreläsningsturné till hösten runtom i Skåne samt så sitter han i förhandlingar med andra organisationer som blivit berörda av hans föreläsningsämne: självkänsla och entreprenörskap, att våga vara sig själv och våga vara driven. Den första juli föreläser han på Borås första Pridefestival, vilket han ser fram emot. Både dels att sprida sin historia och sin kunskap men även att upptäcka Borås stad.
“Jag vågar berätta om mitt dåvarande mörker samtidigt som jag delar med sig av mina drömmar, mitt hopp och om den drivkraften jag fick genom att starta ett eget företag som föreläsare där jag belyser detta. Jag är med i att förändra vårt samhälle och har därmed även blivit en stark förebild för många, ungdomar såsom vuxna.” #Tillsammansgörviskillnad #Davidzaar
Vänligen,
David Zaar
By | 2016-06-17T14:42:35+00:00 juni 17th, 2016|Uncategorized|0 Comments