Färgexplosionen Pre-Pride! 29/6 20:00

Färgexplosionen Pre-Pride!

Arrangerat av Bloomblast i samarbete med RFSL-Borås och The Factory. Samt ett stort tack till våra sponsorer, både företag som privatpersoner! Pridehelgen i Borås brakar igång med ett riktigt dunderbrak på The Factory!

En maxad show med allt som behövs för ett välsmakande livsnjutarrecept i Pride’s regnbågsfärgade tecken:

Glittrande kläder, glittrande discokulor och glittrande stand up-komiker som samlas för att överskrida allt vad gränser heter.

Humor som slår allt vad normer heter under bältet, smink som får självaste regnbågen att blekna och sedan ett dansgolv som kommer ge utslag på richterskalan! Färgexplosionen kommer att tona in den skojfriske festivaldeltagaren i precis den vibration som krävs för en perfekt Pride-upplevelse.

IMG_20160609_114644

Så vad får du för 60kr inträde?

En humoristisk föreställning från olika representanter, en sprakande dansföreställning, ett glittrande mingelhav, en kram av självaste Cupido, tillgång till vår exklusiva kärleks- och hångelhörna, en fri makeup-station med smink och makeupartist samt en fet garderob att ömsa skinn i.

Allt i sannaste dragqueen-anda!

Är du sugen på att kliva in i ett nytt universum av discoljus, glitter, steriliserat på fördomar och normer, då är du varmt välkommen på Bloomblast föreställning på The Factory onsdagen 29 juni!

Be there and be queer!

💚💛💜💙❤Vi håller igång tills stängning ❤💙💜💛💚

By | 2016-06-09T15:21:54+00:00 juni 9th, 2016|Uncategorized|0 Comments