Är du intresserad av extrajobb som personal på CheckPoint Borås Sjuhärad?

CheckPoint Borås är en lågtröskelmottagning, som kommer öppna upp i slutet av året, för män och transpersoner som har sex med män. Vi erbjuder anonyma och gratis hivtest med snabbsvar en vardagskväll varannan vecka på RFSL Borås Sjuhärad. Som testpersonal arbetar du med att ta emot besökare och assistera självtestning. Mottagningen är communitybaserad och därför ser vi gärna att du som söker har viss kännedom kring hbtqia, samt står för allas lika värde. Det är meriterande att kunna fler språk än svenska och engelska.

Skicka ett mejl till christian@boras.rfsl.se där du beskriver vem du är, vart du har varit, vart du är på väg och varför just du är rätt som testperson.

De som erbjuds tjänsten får en gedigen utbildning kring hiv, säkrare sex och STI:er samt utbildning i Motiverande Samtal (MI). Denna MI-utbildning kommer hållas under tre obligatoriska heldagar. Datum är ännu ej bestämda.

Testningen sker anonymt så är du utbildad sjukvårdspersonal med dokumentationsskyldighet kan du tyvärr inte söka tjänsten.

Sista dag för ansökan 20 oktober.