WAD: RFSL Borås Sjuhärad och Check Point kommer stå på Högskolan Borås

/WAD: RFSL Borås Sjuhärad och Check Point kommer stå på Högskolan Borås
Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

World Aids Day 1 December

Vi på RFSL Borås Sjuhärad och Check Point Borås Sjuhärad står inne på Högskolan Borås  (utanför restaurangen Balders Entré) mellan 09.00 och 13.00 och delar ut information om Check Point Borås Sjuhärad samt delar ut kondomer och information om säkrare sex.
http://www.hb.se/Genvagar/Kontakt/Besok-hogskolan/Kartor-och-parkering/Balder-Sandgardet-och-Textile-and-Fashion-Center/

Vill du komma i kontakt med RFSL Borås Sjuhärad?
Maila info@boras.rfsl.se

 

CheckPoint Borås är en lågtröskelmottagning, för män och transpersoner som har sex med män där vi erbjuder anonyma och gratis hivtest med snabbsvar på RFSL Borås Sjuhärad.
Det kommer finnas testpersonal på plats som tar emot besökare och assisterar självtestning.
Första tillfället kommer alltså vara den 27 december klockan 18.00-20.00, sedan löper det på varannan jämn vecka, onsdagar. Drop-in på Magasinsgatan 1, Borås.

Skicka ett mejl till christian@boras.rfsl.se om du har några frågor.

Internationella aidsdagen

Internationella aidsdagen (World AIDS Day) uppmärksammades för första gången den 1 december 1988. Det är en internationell dag som initierades av FN för att uppmärksamma den globala hivepidemin och offren den skördat.
Internationella aidsdagen är ett tillfälle att samla statliga och icke-statliga aktörer för att påminna om att kampen mot aids långt ifrån är över. 35 miljoner människor lever med hiv eller utvecklad aids och vi måste med alla medel förhindra att fler drabbas.
http://www.aidsdagen.se/aidsdagen.htm