Lesbisk Frukost Queert Kaffe – Mark Pride

/Lesbisk Frukost Queert Kaffe – Mark Pride
Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Lesbisk Frukost Queert Kaffe – lördag 11 augusti 10-11.30

Samling på Lilla torget i Kinna, vid Studieförbundet Vuxenskolans lokal. Enelundsvägen 6 ingång baksidan. Ta med egen frukost.

Välkomna till en lördagsförmiddag med den lesbiskqueera kartan över Sjuhärad, lesbisk fotokonst och queera texter från platser utanför storstan! Kom och ät frukost tillsammans, häng i en miljö där den lesbiska queerheten står i centrum, dräll omkring och andas lite, prata med någon om du vill.

På plats finns tematiska samtalsunderlag kring lesbisk landsbygd och queer litteratur, queer historia och lesbisk kultur.

Lesbisk Frukost Queert Kaffe är öppet för alla som tycker att det kan vara intressant eller roligt att hänga i en miljö där lesbiskhet står i fokus. Du behöver inte se dig själv varken som lesbisk eller som kvinna för att komma – huvudsaken är att du trivs med det lesbiska hänget! Om du har några frågor är det bara att höra av dig till Stina på queerbygd@gmail.com

Lesbisk frukost finns på många platser i Sverige, ofta stöttade eller drivna av Lesbisk Makt. I Sjuhärad har vi döpt detta arr till ”lesbisk frukost queert kaffe”. Läs mer på www.lesbiskmakt.nu